Open dag Isala Diaconessenhuis beweegt!

Zwolle - Op zaterdag 17 maart 2018 opent Isala Diaconessenhuis in Meppel haar deuren tijdens de open dag van de landelijke zorg. Het programma staat in het teken van ‘bewegen’. Isala Diaconessenhuis is volop in beweging; wij laten onze nieuwe ontwikkelingen zien. En bezoekers komen natuurlijk zelf ook in beweging!

Bezoekers volgen een wandelroute langs verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Medewerkers geven uitleg. De totale route duurt ongeveer anderhalf uur.

Een greep uit ons programma:·         Isala Hartcentrum: welke onderzoeken zijn er om hartklachten in beeld te brengen? En wist u dat u ook in het ziekenhuis opgenomen kunt zijn terwijl u thuis bent?·         Retinacentrum: bekijk onze gloednieuwe behandelruimtes voor specialistische oogzorg.

  • Liesbreukcentrum: we zijn gespecialiseerd in liesbreukoperaties. Wat is een single visit behandeling? En heeft u altijd al eens zelf een hechting willen maken?
  • Reumatologie: voel wat het is om reuma te hebben door te lopen op ‘erwten’.
  • Orthopedie: welke materialen gebruiken onze orthopeden bij knie- en heupoperaties?
  • Droogbed- en bekkencentrum: plasproblemen komen voor bij jong en oud. Wij laten u zien hoe ons nationaal bekende centrum patiënten behandeld.
  • Mammaoncologie: borstkanker komt helaas veel voor. Wat is het en wat zijn de behandelmogelijkheden?
  • Ouderengeneeskunde: hoe voelt ‘oud’ zijn? Ervaar het met onze ‘ouderdomspakken’.
Activiteiten voor kinderenOp de route van de open dag is een speciale berenroute ingericht. Hierop staan meerdere afdelingen waar kinderen hun pop of knuffel kunnen laten onderzoeken of behandelen. Voor de allerkleinsten is er de poppendokter waar ze met een zieke pop of beer terecht kunnen. Gratis toegangskaarten bestellenOm ervoor te zorgen dat bezoekers aan de open dag geen last hebben van al te grotedrukte, spreiden wij het bezoek over de gehele dag van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor een tijdstip op de dag, waarop hun bezoek begint.
Een gratis toegangsbewijs is aan te vragen via de website www.isala.nl/opendag
Er is beperkte toegang. Wij raden belangstellenden aan tijdig een toegangsbewijs te reserveren.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services