Over 7 weken is het zover!

ZWOLLE - De KWF SamenLoop voor Hoop is weer in Zwolle. En wel op 26 en 27 mei. Het is een 24-uurs wandelevenement waarbij teams in estafettevorm een etmaal lang over het parcours in Park de Wezenlanden wandelen, als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Samen vieren ze het leven, zetten ze (ex) kankerpatiënten in het zonnetje en herdenken we de overledenen. De saamhorigheid maakt deze dag tot een onvergetelijk evenement. De deelnemers proberen zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Doe jij ook mee?

Loop mee met Madelief
Op dit moment hebben zich al 25 teams ingeschreven en weten we dat er nog veel "in de maak" zijn. Met nog 7 weken te gaan roepen we iedereen op om in zijn/haar vriendenkring, werkomgeving, club of buurt mensen te enthousiasmeren om mee te doen!

Cibap studenten Madelief Zieleman en Ruben Berendsen maakten dit prachtige, ontroerende filmpje voor de SamenLoop voor Hoop Zwolle om mensen op te roepen om mee te doen. We willen het graag met jullie delen!
Deel het gerust met je eigen vrienden!

Bedenk je eigen actie
Om je teamopbrengst te verhogen kun je zelf allerlei acties bedenken zoals het organiseren van een bingo of benefietmiddag, verkoop spullen op marktplaats, bak taarten, zamel lege flessen in, doneer verjaardagsgeld, organiseer een rommelmarkt, maak kaarten, sjaals of sieraden en verkoop ze voor het goede doel, laat je sponsoren voor een alcoholvrije periode, maak lekker hapjes en verkoop deze…

Tips om geld in te zamelen

Bedrijfsstappen
Als team kun je ook Bedrijfsstappen verkopen om je teamopbrengst te verhogen. Bedrijven kunnen hiermee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en steunen hiermee de SamenLoop voor Hoop.
Vraag winkels, je werkgever, de glazenwasser, je pedicure, je tandarts jouw team te sponsoren met een Bedrijfsstap. Heel gemakkelijk online. Als tegenprestatie komt het logo op de Stappenloper die tijdens het evenement wordt uitgerold.

Kaarsenzakken
Op de zaterdagavond staan honderden kaarsenzakken rondom het parcours en tijdens de kaarsenceremonie om 23.00 uur delen we met elkaar verdriet en hoop.
Als deelnemer kun je kaarsenzakken verkopen à 5 euro en dit telt mee bij je teamopbrengst. Info en aanvragen bij Sjalien de Leeuwe tel 06 44 30 89 65 of mail sjalien4@gmail.com

Donatieboxen
Elk team krijgt 2 donatieboxen die je kunt inzetten om je teamopbrengst verhogen.

Heeft jouw team ook een actie? Vermeld het op de Actiepagina van je team!

Grootste Koffievisite
van Zwolle


Zondagochtend 27 mei, 10 uur. Heerlijk wakker worden met bakkie koffie.
Campenaer Koffie sponsort de Grootste Koffievisite van Zwolle tijdens de SamenLoop in Park de Wezenlanden. Je koopt een lekkere bak koffie, de opbrengst gaat naar de Samenloop voor Hoop, en de mok mag je houden!
En wil je als Team-actie iets lekkers voor bij de koffie bakken, stuur even een mailtje!

KinderLoop 27 mei 12.00 uur
Voor kinderen is er zondagochtend om 12.00 uur de speciale Kinderloop: 24 minuten wandelen voor het goede doel! Natuurlijk onder vrolijke aanmoediging van clown Ziezo en zijn vrienden. Doe jij ook mee? Geef je dan snel op!
SamenLoop = Samen Doen
Doe mee als vrijwilliger!


Ben jij een aanpakker en vind je het leuk om mee te helpen tijdens de SamenLoop voor Hoop op 26 en 27 mei? Geef je op als vrijwilliger. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Noteer alvast:

25 april, 19.30 uur:
Informatieavond voor Eregasten
Locatie: IntermeZZo, Dokter Van Thienenweg 1A, Zwolle. Als onze Eregast mag je je verheugen op een mooi programma in en om de “verwentent” speciaal voor de Eregasten. Tijdens deze informatieavond vertellen we onze Eregasten hier meer over en is er gelegenheid om vragen te stellen. Deze avond is bedoeld voor onze Eregasten of mensen die hier mogelijk belangstelling voor hebben. Uiteraard mag je iemand meenemen.

16 mei:
Teamcaptainsavond
De laatste praktische info, de puntjes op de "i", gelegenheid om geld af te dragen en nog kaarsenzakken en donatieboxen op te halen. En natuurlijk om vragen te stellen.
Meer informatie over locatie en tijd volgt binnenkort.

Check ook het praktische Handboek, hier vind je heel veel antwoorden op je vragen!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services