Presentatie haak- en breiboek

29 november 2018

ZWOLLE - Het boekfeestje van de Zwolse auteur Nienke Landman wordt gehouden bij handwerkwinkel Rits-In, Zij is bekend van “Mooi van draad”. Ze schreef al twee boeken en geeft bewonderde workshops in het land. Haar creaties verschenen onder meer in Mollie Makes en Flow Magazine.

In haar nieuwste boek “Rondom Thuis” neemt Nienke Landman, de lezer mee in haar creatieve wereld van haken, breien en borduren. Van gehaakte grafische dekens met driehoeken tot een gebreid schapenwollen kussen in XL ajour. Als geen ander combineert Nienke in haar bijzondere stijl de verschillende technieken voor fraaie woon- en modeaccessoires.

Leer stoere sokken breien en borduur er een lief bloemmotiefje op, of haak een romantische zonnehoed voorzien van een geborduurd linnenband. Kies uit de vele modieuze ontwerpen, met altijd een vleugje nostalgie. Met de stap voor stap uitleg, handige tips en duidelijke tekeningen is Rondom Thuis een boek voor iedereen die graag iets moois wil maken.

Het boekfeestje is bij Rits in Zwolle op vrijdag 7 december is van 14:00-20:00, aan de Assendorperstraat 105. Naast leuk activiteiten is Nienke die dag zelf ook aanwezig en neemt zij ook projecten uit het boek mee. Uiteraard is haar nieuwe boek dan ook te koop en kan deze gesigneerd worden.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services