R & B en Hiphopfeest LUX met DJ Abstract

13 november 2018

ZWOLLE - Na de uitverkochte editie met Vunzige Deuntjes Soundsystem is hét R&B en Hiphopfeest van Oost-Nederland op 17 november terug in de thuisbasis Hedon. Tijdens deze editie staat DJ Abstract achter de decks. Daarnaast zijn de Zwolse ambassadeurs DJ Berkum en MC Reza Skills wederom van de partij.

Gestow Power draait al een tijdje mee, vooral door zich in het begin van zijn carrière bescheiden op de achtergrond te houden en veel te kijken en leren van de grote DJ's. Hij profileerde zich in het begin van zijn carrière als oldschool HipHop DJ waarmee hij hier en daar een boeking meepikte. Hij werkte in in die tijd vooral aan zijn skills. Hij bleef niet onopgemerkt en Abstract werd steeds vaker gevraagd. De combinatie van skills, kennis van de juiste credible tracks gaven de doorslag om op veel verschillende feesten te draaien.


Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle 

Wanneer : Zaterdag 2 september 2017
Open : 23:00 uur
Aanvang : 23:00 uur
Entree : €10,00

Tickets zijn verkrijgbaar online via www.hedon-zwolle.nl en bij de Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services