Regio Zwolle Volleybal trekt nieuwe managers aan

11 maart 2019

ZWOLLE – Regio Zwolle Volleybal heeft Nico Verweij en Hester Wermink aangetrokken als nieuwe managers. Edwin van den Broeke treedt af. Daardoor staat het bestuur voor de mooie opdracht om te zorgen voor opvolgers binnen de staf en het bestuur. Dat is binnen afzienbare tijd gelukt en het bestuur van Regio Zwolle Volleybal is zeer tevreden met de nieuw aangetrokken managers.

Nico Verweij zal als operationeel manager alle praktische zaken rondom het team voor zijn rekening nemen. Verweij is geen onbekende voor het bestuur gezien zijn functie als manager bij het tweede damesteam van VC Zwolle. Hester Wermink is als technisch manager aangetrokken en zal alle technische zaken rondom het team voor haar rekening nemen. Daarbij vormt zij tevens de link tussen het team en de staf met het bestuur van Regio Zwolle Volleybal. Wermink is geen onbekende in de volleybalwereld en vervulde een dergelijke functie bij Eurosped.

Regio Zwolle Volleybal speelde zaterdagavond thuis tegen Sliedrecht Sport , de koploper van de kampioenspoule. Op het Landstede Sportcentrum Aanvang: 20.00 uur. De uitslag was 1-3.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services