Sport nieuws


Filteren op datum:
        

CSE, TaK en JenaXL halen 20.000 euro op voor Bas van de Goor Foundation

Gepubliceerd op: 16-07-2018 14:07

ZWOLLE  – Leerlingen en medewerkers van het Centre for Sports & Education, het Thomas a Kempis College en JenaXL hebben 20.000 euro ingezameld voor de Bas van de Goor Foundation.
Lees verder

Mime en dans komen samen in workshop ‘concious clubbing’

Gepubliceerd op: 16-07-2018 13:56

ZWOLLE - In de workshop ‘concious clubbing’ ga je op zoek naar de mogelijkheden van jouw lichaam onder begeleiding van Loes Schaap (Mime/Bewegingstheater) en Lotte Willemsma (Danstherapeut). Ga mee op reis onder leiding van verschillende ritmes en melodieën. Voor je het weet beweeg je in een flow
Lees verder

Volledig parcours Zwolle Urban Trail bekend

Gepubliceerd op: 28-06-2018 13:43

ZWOLLE - De tweede editie van de Zwolle Urban Trail vindt plaats over minder dan 2 weken, op zondag 8 juli. Het parcours bestaat dit jaar wederom uit 18 bijzondere locaties. Deelnemers krijgen de kans om nieuwe locaties als The Great Escape, Evenementenboot Ooster-Schelde, Bij Giel en Theater de Spiegel te ontdekken. Daarnaast zijn een aantal populaire locaties van vorig jaar opnieuw onderdeel van het parcours zoals Stadkamer en Hedon. Het totale parcours is ca 10 km. De volledige parcourskaart is te vinden op de website van de Zwolle Urban Trail.
Lees verder

Meer Sport nieuws

© 2018 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services