Sport nieuws


Filteren op datum:
        

Volledig parcours Zwolle Urban Trail bekend

Gepubliceerd op: 28-06-2018 13:43

ZWOLLE - De tweede editie van de Zwolle Urban Trail vindt plaats over minder dan 2 weken, op zondag 8 juli. Het parcours bestaat dit jaar wederom uit 18 bijzondere locaties. Deelnemers krijgen de kans om nieuwe locaties als The Great Escape, Evenementenboot Ooster-Schelde, Bij Giel en Theater de Spiegel te ontdekken. Daarnaast zijn een aantal populaire locaties van vorig jaar opnieuw onderdeel van het parcours zoals Stadkamer en Hedon. Het totale parcours is ca 10 km. De volledige parcourskaart is te vinden op de website van de Zwolle Urban Trail.
Lees verder

PEC Peloton HomeRide avond met Gert Jacobs

Gepubliceerd op: 06-06-2018 13:35

ZWOLLE - Het PEC Peloton is een prachtig initiatief van de Businessclub van PEC Zwolle. Op 23 en 24 juni gaan 10 renners van deze wielerploeg de HomeRide rijden voor het Ronald Mc Donaldhuis Zwolle.

De HomeRide is een uniek wielerevenement die voor de achtste keer plaatsvindt. Tijdens de 24 uur durende en 500 kilometerlange tocht rijdt het peloton langs een aantal Ronald Mc Donaldhuizen.

Het PEC Peloton wil zoveel mogelijk geld ophalen om het Ronald Mc Donaldhuis Zwolle te steunen.
Lees verder

Obs de Krullevaar naar de landelijke voetbalfinale!

Gepubliceerd op: 04-06-2018 14:11

ZWOLLE - Het schoolvoetbalteam uit groep 6 van obs de Krullevaar is in topvorm!

Woensdag 11 april werden ze in het PEC Stadion Zwolle tweede en mochten ze door naar de regiofinale in Oosterwolde. Hier werden zij op 16 mei verrassend eerste waardoor ze door mochten naar de district finale. Afgelopen zaterdag werden de district finale oost in Didam gehouden. Het team van de Krullevaar speelde de sterren van de hemel. De jongens waren te sterk voor de andere teams en gingen opnieuw met de beker naar huis.

Woensdag 22 juni gaat het team deelnemen aan de landelijke finale. Deze zeer gedreven jongens gaan daar uiteraard ook voor de winst!
Lees verder

Meer Sport nieuws