Sport uitslagen


Filteren op datum:
        

Handbalheren Travelbags/HV Zwolle tegen subtopper Heeten

Gepubliceerd op: 17-10-2018 11:55

ZWOLLE - Na de eerdere nederlagen tegen Cabezota en Quintus, is er door het team van Peter Born hard gewerkt om de seizoensstart nieuw leven in te blazen. Het moest thuis in Sporthal Zwolle Zuid gebeuren tegen Heeten HS1. Een team dat de eerste twee wedstrijden wist te winnen, waardoor zij aansluiting hebben in de top van de competitie. Een mooie kans om ook die aansluiting te pakken, dachten de heren van Travelbags/HV Zwolle.

Een makkelijk begin van de wedstrijd kon je het niet noemen: na een 0-3 achterstand wisten de heren terug te komen tot een 4-5 stand. Echter, dichter dan één punt verschil was het niet gekomen. Met een uitstekende opbouwrij aan de kant van Heeten, moesten de Zwollenaren er alles aan doen om de verdediging dicht te houden en grip te krijgen op de boomlange schutters. Een opdracht die de ene keer wel goed ging, maar ook moedeloos werd verloren. Wel probeerde Born en zijn team geloof in de wedstrijd te houden, wat bewondering opleverde van de aanwezige supporters in de hal. Een verschil van 4 doelpunten moest in de tweede helft goed gemaakt worden. Ruststand: 12-16.

Waar het in de vorige wedstrijden nog tegen zichzelf aanliep, wisten de blauwhemden deze keer de hoofden niet te laten hangen en had het alle geloof om het gat te dichten. Het teamwerk, wat verricht werd, resulteerde daarom ook in een 22-24 tussenstand aan het einde van de wedstrijd.

Dichterbij kwamen de mannen uit Zwolle helaas niet, er had zeker meer ingezeten. Helaas gaat dat bijzonder moeilijk met maar 3 spelers in het veld. Alhoewel Zwolle toch nog driemaal in ondertal het net wist te vinden! Met opgeheven hoofd over het eigen spel werd er afscheid genomen van de tegenstander en het aanwezige publiek, waarvoor dank! Uitslag: 25-28.

Volgend weekend geen wedstrijd, wat voor de de Zwolse formatie op een goed moment komt. Even kan er worden uitgerust en start de voorbereiding op de wedstrijd tegen DFS Arnhem. Op zaterdag 27 oktober om 20:45 uur mag het sterrenensemble, in Arnhem, zich weer melden om tegen de nummer 8 van de competitie deze keer wel de punten binnen te halen.

Foto: Barbara Timmermans Wedstrijdfoto’s: https://www.flickr.com/photos/hvzwolle/albums/72157702479851925
Lees verder

Handbalsters Travelbags/HV Zwolle tegen W.H.C.

Gepubliceerd op: 17-10-2018 11:49

ZWOLLE -  HV Zwolle Dames 1 heeft een spannende wedstrijd gespeeld tegen W.H.C. Dames 1. In het begin moest de dekking van de dames van Zwolle op gang komen. Maar door uitstekend keeperswerk van Taylor Onderberg wisten de dames van W.H.C. maar moeilijk te scoren. De dames van Zwolle hadden in het begin moeite met de dekking van W.H.C, die goed stond. Dit resulteerde dat beide teams weinig scoorde. Deze gelijk opgaande partij werd uiteindelijk afgesloten met een winst voor Zwolle (21-20).

Met 14 minuten op de klok stond de stand gelijk op 4-4. Met nog 10 minuten te gaan in de eerste helft, begon de dekking van Zwolle als een blok te staan. Alleen in de aanval kon er door de dames van Zwolle niet gemakkelijk gescoord worden. Daardoor ging de wedstrijd de rust in met een stand van 10-9 voor Zwolle.

Met een voorsprong van 1 doelpunt gingen de dames van Zwolle de tweede helft in van de zenuwslopende wedstrijd. Zwolle begon de tweede helft met een sterke dekking, maar W.H.C. wist al snel de 10-10 te maken. Hier wisten de dames van Zwolle snel op te reageren, en maakte 3 doelpunten achter elkaar. Met als gevolg dat de dames van W.H.C hetzelfde idee hadden, kwam het weer op gelijkspel. Hierna volgde een serie van doelpunten van beide ploegen, die elke keer na elkaar wisten te scoren. De Zwolse ploeg was zich er bewust van dat de slotfase van de wedstrijd zeer spannend ging worden.

Foto: Barbara Timmermans Wedstrijdfoto’s: https://www.flickr.com/photos/hvzwolle/albums/72157700931402611
Lees verder

Zaterdag Sport Uitslagen

Gepubliceerd op: 29-09-2018 13:32

Lees verder

Meer Sport uitslagen

© 2018 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services