Stadkamer zoekt kinderen als directeur

13 maart 2019

ZWOLLE - Stadkamer heeft een kinderdirecteur die een jaar lang allemaal interessante dingen voor en in Stadkamer doet. Het wordt weer tijd om alle kinderen uit Zwolle en omgeving de kans te geven om de nieuwe kinderdirecteur te worden.

De kinderdirecteur heeft een leuk divers takenpakket. Van activiteiten verzinnen en meehelpen bij het uitvoeren ervan, voorlezen tot reviews schrijven over de nieuwste boeken, maar natuurlijk ook lekker veel lezen! Als dank krijgt de kinderdirecteur eeuwige roem en mag hij of zij 4 boeken uitkiezen bij Boekhandel Westerhof.

Merel Schalke is de 1e kinderdirecteur van Stadkamer. Ze kwam op het idee na het zien van een NOS-reportage over de kinderdirecteur van de bibliotheek in Amsterdam. Daarom stuurde zij een open sollicitatie naar Stadkamer.

Om kans te maken op de leuke ‘baan’ kunnen geïnteresseerde kinderen een korte video (max. 3 min.) maken waarin zij zich voorstellen en vertellen waarom hij of zij de nieuwe kinderdirecteur moet worden. Daarnaast sturen ze een top5 van hun lievelingsboeken mee en maken ze een kort boekverslag van hun favoriete boek. Solliciteren kan tot 2 april via communicatie@stadkamer.nl.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services