Stadshagenfestival 2 september

Zwolle - Het gaat weer bruisen, spetteren en knallen in Stadshagen op 2 september a.s.! Kom ook naar dit gratis en gezellige evenement. Wat is er allemaal te doen (let op: programma is onder voorbehoud, kijk op www.stadshagenfestival.nl voor het meest recente programma).

Braderie (10.00-17.00u)
Het 17e Stadshagenfestival start om 10.00u met een gezellige ‘Oudhollandse’ braderie van maar liefst 100 kramen. Hier worden mooie en lekkere streekproducten en andere koopwaar uitgestald. Kom snuffelen en shoppen.
BBQ-wedstrijd (10.00-18.00u)
Tijdens deze wedstrijd steken (semi)professionele teams uit het hele land elkaar de loef af. Doe inspiratie op en kijk of een van onze eigen Stadshagense teams gaat winnen.
Jumbo Kinderplein (10.00-17.00u)
Er staan weer zeven megagrote attracties klaar waarop jong en oud zich kan uitleven.
Prijzenfestival (12.00-17.00u)
Om 12.00u start het Prijzenfestival waar je leuke prijzen kunt winnen, onder andere een helikoptervlucht boven Stadshagen(festival) of één minuut gratis winkelen bij AH Wade of Jumbo Nagelmaeker. Meedoen? Bij besteding van minimaal 5 euro bij een van onze winkels of bij de kramen op de braderie ontvang je een deelnamevoucher waarmee je in één spelronde kunt meedoen.
Stadshagen goes local at night (19.30-0.00u)
De beste coverband van Zwolle en inmiddels huisband van het festival Barcode 2.0 met diverse leden uit Zwolle kan natuurlijk niet ontbreken. En ook local hero DJ Marco Ester zorgt ervoor dat het dak er figuurlijk weer af gaat.

Chillen, Fakkelteenz en Jongerenpodium (19.00-0.00u)
Ook voor de jongeren is er een avondprogramma. Tijdens Fakkelteenz (19.00-19.30u) kun je je rapskills vertonen. Kom gezellig chillen in de Jongerenlounge, maak je eigen smoothie of alcoholvrije cocktail, dans op muziek van Mobil Vinyl en voetbal in de pannakooi.
Win een helikoptervlucht via Facebook
Ook via onze fanpagina op Facebook verloten we een helikoptervlucht voor twee personen. Kijk op www.facebook.com/wcstadshagen, doe mee en win!

Meer info: www.stadshagenfestival.nl of www.facebook.com/stadshagenfestival
www.winkelcentrumstadshagen.nl of facebook.com/wcstadshagen, of @wcstadshagen


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services