Stafmutaties bij Be Quick '28

4 februari 2019

ZWOLLE - Er zullen het komende jaar de nodige mutaties plaatsvinden in de staf van Heren 1 en Heren 2 van Be Quick. Wie blijft er en wie gaat?

Meest opvallende mutatie bij Heren 1 is het stoppen Bert Oosterhof. Na 23 jaar keeperstrainer en elftalleider te zijn geweest gaat hij er mee stoppen. Belangrijkste reden is dat hij zoon René ook wel eens wat vaker wil zien voetballen. René is momenteel keeper bij v.v. Staphorst. Be Quick zoekt dus nog een vervanger voor Bert!

Loop-en hersteltrainer Henk Uitslag zal volgend jaar ook assistent-trainer worden bij Heren 1. Hij pakt het stokje over van Jan Locht die Heren 2 onder zijn hoede zal nemen. Henk voetbalde 18 jaar lang in de selectie bij Owios en speelde op het hoogste amateurniveau.

Verzorger Fokke Doorn zal ook doorgaan. Fokke keerde dit seizoen terug van CSV ’28 en heeft dus besloten om zijn verblijf te verlengen.

Grensrechter Jur Oosterhof zal ook actief blijven bij Heren 1. Hij geeft (opnieuw) aan dat het zijn laatste jaar zal worden bij de selectie van de club. Bert Kuiper zal fungeren als inval-grensrechter.

Eerder meldden we al dat hoofdtrainer Edwin van Nijen zijn derde seizoen zal ingaan bij Heren 1.

Jan Locht en Rudi Fillet zullen volgend jaar Heren 2 onder hun hoede gaan nemen. Zij zullen daarmee Edwin Benning opvolgen. Bij Jan Locht leefde de ambitie om ook zelf weer een team te gaan trainen.

Bij Heren 2 zal Bert Locht elftalmanager blijven. Paul van de Weg blijft actief als grensrechter.

Bij O19-1 houdt Arie Smit het na drie jaar voor gezien als trainer. Hij gaat op zoek naar een andere uitdaging. Wie Arie gaat opvolgen is nog niet bekend.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services