Stef Bos bij El Mundo

El Mundo is het wekelijks programma met wereldmuziek op RTV ZOo. Het wordt uitgezonden op zaterdagavond vanaf 22.00 uur. In het eerste uur van El Mundo besteedt presentator Ab de Haas dit weekend samen met Jeffrey Migchelsen, docent van de Popschool, even aandacht aan het programma van het Donkere Dagenfestival in Harderwijk.

Daarna richt hij in Artista de la Semana de spotlights op de in november vorig jaar overleden muzieklegende Allen Toussaint uit New Orleans! Na de orkaan “Katrina” verhuisde Allen naar New York en werkte hij samen met onder meer Elvis Costello en Eric Clapton. Onze huisdichter Michel Martinus heeft zich door zijn muziek laten inspireren!

In het tweede uur gaat Ab praten met zanger, tekstschrijver en acteur Stef Bos (zie foto)! Stef staat vrijdag vijf februari gepland in het Theater Harderwijk als onderdeel van zijn theaterconcert “Sprong in de tijd” als onderdeel van zijn 25-jarige jubileumtour. Zelf is Ab een groot liefhebber van zijn prachtige liedjes en dus trouw bezoeker van zijn concerten. Voldoende reden om je radio ook dit weekend weer af te stemmen op RTV ZOo.

Foto © Janita Sassen


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services