Studio Sassenpoort in gesprek met Dalfser wethouder Ruud van Leeuwen

14 april 2017

In Studio Sassenpoort gaat Gerard Waanders dit weekend in gesprek met wethouder Ruud van Leeuwen van de gemeente Dalfsen. Van Leeuwen kwam na zijn leraren opleiding en biologiestudie aan de Universiteit van Utrecht in 1980 in Zwolle terecht als docent aan de Rijks Middelbare Landbouwschool. Hij is daar 34 jaar lang verbonden geweest aan het agrarisch onderwijs en wat hij een van de mooiste vormen van onderwijs vindt in ons land.

Sinds 1992 woont Van Leeuwen in Dalfsen. Na negen jaar raadslid voor Gemeentebelangen, wordt hij in 2014 wethouder van de gemeente Dalfsen. Zijn portefeuille omvat onder meer financieel beleid en werkgelegenheid. Als bioloog en politicus houdt Van Leeuwen ervan om de essentie van een probleem zo helder mogelijk te krijgen. Studio Sassenpoort schetst een portret van de politicus Van Leeuwen.

Studio Sassenpoort is een tv-serie met Zwolse en Overijsselse bestuurders, ondernemers en bekende Zwollenaren en wordt gemaakt voor lokale- en streekomroepen. De opnamen zijn gemaakt in de Zwolse Sassenpoort. Zie de televisiegids op de website van RTV ZOo en de Facebookpagina van Studio Sassenpoort voor meer informatie. Voor alle eerdere gasten kijkt u op het YouTube kanaal van Studio Sassenpoort.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services