Tienduizenden vogels in IJsselhallen Zwolle

14 september 2018

ZWOLLE-In de Zwolse IJsselhallen wordt op zaterdag 22 september weer een gekwetter van jewelste door de Vogelmarkt.

ZWOLLE-In de Zwolse IJsselhallen wordt op zaterdag 22 september weer een gekwetter van jewelste door de Vogelmarkt.

Tijdens de Zwolse Vogelmarkt kunnen liefhebbers uren ronddwalen langs de vele, wettelijk toegestane, vogels die te koop worden aangeboden.

De organisatie van de Zwolse Vogelmarkt is in handen van Vogelvereniging De Volièrevriend. Met maar liefst 85 vrijwilligers zorgen zij ervoor dat de markt perfect verloopt.
Ook deze editie zijn zij erin geslaagd om vogelkwekers van buiten de landsgrenzen naar Zwolle te halen. Uit de inschrijvingen blijkt dat de Zwolse Vogelmarkt internationaal hoog staat aangeschreven.

Het gigantische aanbod aan gevederde vrienden staat voor de echte vogelaar - maar ook andere belangstellenden – garant voor een onvergetelijk dagje uit.

Naast de enorme collectie van tienduizenden vogels worden er ook veel benodigdheden te koop aangeboden zoals boeken, kooien, verlichting en voer.De aangevoerde vogels worden streng gecontroleerd. Indien de vogels niet voldoen aan de vereiste condities worden ze bij de ingang geweigerd.De Zwolse Vogelmarkt is op zaterdag 22 september te bezoeken van 08.30 tot 14.00 uur. Via www.volierevriend.nl zijn e-tickets te koop voor €7,- p.p.
Aan de kassa € 8,-. Kinderen tot en met 5 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.
Informatie op www.volierevriend.nl


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services