Travelbags Heren 1 komt tekort

27 november 2018

ZWOLLE - De heren van Zwolle Travelbags mochten het opnemen tegen het nog niet verslagen team: Havana. Havana stond gedeelde eerste, maar dat mocht de heren van Zwolle niet uitmaken. Met de rentree Luuk Broers ging Zwolle dan ook vol durf de wedstrijd in en wilde alles geven om de punten thuis te houden.

Dat Zwolle er volledig voor ging, werd dan ook in de eerste paar minuten duidelijk. De doelpunten raasden bij beide doelmannen over de lijn. Zowel aan de kant van Havana als bij Zwolle werd een mooie aanpak neergezet. Zo wisten opbouwers Rik Talens en Sjouke Attema de stand gelijk te houden door een aantal mooie afstandschoten. Ondanks het spel, wat Zwolle speelde, wisten dus ook de mannen van Havana het net meerdere malen te raken. Door goede systemen in te zetten en hier en daar een kleine misser van de verdediging van Zwolle werd de ruststand dan ook 14-16.

Tijdens de rust werd door coach Peter Born uitgelegd hoe de heren terug konden komen en misschien zelfs wel op een voorsprong konden komen. Door het spel goed breed te houden en de hoeken goed te gebruiken, zou dit uitsekend moeten kunnen.

Foto: Barbara Timmermans


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services