Tribute-act Led Zeppelin

7 januari 2019

ZWOLLE - De bekende tribute-act Physical Graffiti brengt een ode aan de begindagen van de iconische band Led Zeppelin met een optreden in Hedon.

1969 is het legendarische jaar waarin Led Zeppelin niet één, maar twee albums uitbracht. In het komende concert, 50 jaar later, wordt dit herdacht. 


Met onder andere klassiekers als “Good Times Bad Times”, “Dazed And Confused” en ‘Whole Lotta Love” zullen de beeldbepalende albums I & II beide live ten gehore worden gebracht. In het tweede deel van de in totaal 2,5 uur durende show zullen de grootste hits uit het latere repertoire van de band aan bod komen. Reken op een avondvullend optreden met spectaculaire lichtshow en beeldmateriaal.

Physical Graffiti is al ruim 15 jaar ’s werelds grootste en beruchtste tribute-act achter Led Zeppelin. Sinds de komst van zanger Andrew Elt (voorheen bij Sleeze Beez), is de band echter in de vijfde versnelling geraakt. Opererend vanuit hun thuisbasis in Nederland, heeft de band een solide fundament opgebouwd in zowel het Duitse, Scandinavische, Russische als Nederlandse clubcircuit. Led Zeppelin heeft nu z’n ultieme eerbetoon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PHYSICAL GRAFFITI: CELEBRATING 50 YEARS OF THE ALBUMS LED ZEPPELIN I & II

Locatie : Grote Zaal, Hedon Wanneer : Vrijdag 11 januari

Open : 19.30 uur

Aanvang : 20.15 uur Entree : €20,09

De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services