Valentijnsdag bij de PvdA

13 februari 2018

Zwolle - Naast aan een mooier, groener en socialer Zwolle, bouwt de PvA ook verder aan een liever Zwolle. Aan een stad waar je kunt zijn wie je bent, waar je kunt houden van wie je houdt. Waar je hand in hand kunt lopen met je geliefde en je je veilig voelt. Waar anders kan deze boodschap beter worden verkondigd dan bij het regenboogzebrapad achter het station? En op welke andere dag dan op Valentijnsdag, de dag van de liefde?

Zwolle - PvdA viert Dag van de Liefde met chocolaatjes en Valentijnskaartjes

Raadslid Patty Wolthof: " Het is belangrijk te blijven strijden voor gelijke rechten en gelijke behandeling. Je uit te spreken tegen racisme en discriminatie. Symbolen zijn belangrijk in die strijd, daarom vonden we het belangrijk dat deze regenboogloper er kwam. We hopen veel mensen een mooi begin van de dag te bezorgen met een chocolaatje en een mooi Valentijnskaartje. Uiteraard met stemoproep voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Want als je ook staat voor een tolerante, lieve en solidaire stad, zit je goed bij de PvdA."

Kandidaat-raadsleden en vrijwilligers van de PvdA beginnen de actie om 7:00 bij het regenboogzebrapad aan de zuidzijde van het station. Heb jij een idee om Zwolle liever te maken? Mail ons op zwolle.pvda@gmail.comof reageer op onze Facebookpagina!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services