Van Brussel naar Zwolle en terug

5 november 2018

ZWOLLE - D66 Zwolle ontvangt in Het Perrontheater Robert Farla. Deze Europese Democraat presenteert zijn sociaal manifest voor Europa. De bijeenkomst is initiatief van de thema-afdeling Europa van D66 en heeft als doel Europa dichter bij Zwolle te brengen.

De avond maakt onderdeel uit van een reeks bijeenkomsten over Europa. In de bijeenkomsten wordt gesproken over Europese ontwikkelingen, dilemma’s, bedreigingen en kansen. De bijeenkomsten hebben als doel Europa dichter bij de lokale afdelingen te brengen en concreter te maken, het Europa congres dat in januari in Brussel zal worden georganiseerd onder de aandacht te brengen en input voor dit congres en thema-afdeling en D66 in bredere zin op te halen.

Robert Farla
Robert Farla is verbonden aan de permanente vertegenwoordiging van Nederland in Europa. Daarvoor was hij internationaal secretaris van D66.

Op de bijeenkomst kan iedereen meepraten over thema’s die belangrijk zijn voor Zwolle. Er komen deskundigen en betrokkenen aan het woord en aansluitend is er ruimte voor debat. Doel is om Zwollenaren in contact te brengen en te betrekken bij belangrijke zaken die spelen. Ook niet-leden zijn meer dan welkom. Het Perrontheater ligt op wandelafstand van het station van Zwolle.

Waar & hoe:  Gratis entree (consumpties op eigen kosten).  Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 op dinsdag 13 november Locatie: Perrontheater van de Jonge Honden (Westerlaan 9, Zwolle)  Alle belangstellenden (ook niet-leden!) zijn welkom.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services