Van den Broeke vertekt bij Regio Zwolle Volleybal

22 januari 2019

ZWOLLE - Edwin van den Broeke, manager technische zaken bij Regio Zwolle Volleybal, stopt aan het einde van het huidige volleybalseizoen. Dat heeft hij bekend gemaakt aan zijn medebestuursleden en het team.

Van den Broeke behaalde de afgelopen tien jaar grote successen met de herenploeg van Landstede Volleybal. En hij maakte de opkomst van de dames van Regio Zwolle Volleybal van dichtbij mee. “Na ruim tien jaar topvolleybal in Zwolle voel ik de drang om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in de (volleybal)sport”, vertelt Edwin van den Broeke. “Dat ik de keuze nu maak is voor mij logisch. Nu is er tijd om een opvolger te zoeken, zodat deze aan het team voor komend seizoen kan gaan werken.”

Van den Broeke kijkt met veel plezier terug op het afgelopen decennium “De afgelopen tien Zwolse jaren waren hele mooi topsportjaren. Er is het nodige gewonnen en we tellen mee in de sport. Ik heb gewerkt en werk nog steeds met fantastische sportmensen”, vertelt Van den Broeke, die het liefst zo snel mogelijk weer over gaat tot de orde van de dag. “Het is nu zaak om verder te werken aan dit seizoen, om onze doelen na te jagen. Op naar de volgende wedstrijd.”


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services