Vandalisme in “Verstoppertjes Arena” op Sportpark Marslanden

Helaas is er in het weekend van 1 en 2 juli een groep aan de slag geweest in de Verstoppertjes Arena op Sportpark Marslanden om alle verstopplekken en materialen kapot te maken. Deuren zijn doormidden, tv’s zijn kapot gegooid, banken gesloopt en veel kapot glas is verspreid door de arena.

Stichting Sportpark Marslanden was hierdoor genoodzaakt om de eerste twee reserveringen op maandagochtend 3 juli te annuleren, in verband met de veiligheid en het herstellen van de arena. Zo konden twee groepen van basisschool IKC Het Festival helaas niet langs komen om te spelen in de arena. Stichting Sportpark Marslanden betreurt dit ten zeerste en heeft de school nieuwe speelmomenten aangeboden of een eventuele herkansing in september, wanneer de Verstoppertjes Arena weer terugkomt!

Het is blijkbaar niet voldoende gebleken om de arena af te sluiten met geblindeerde evenementen hekken, sloten op de hekken en een dagelijkse volle bezetting van 8.15 uur tot 22.00 uur s’avonds, om dit tegen te gaan. Een volgende keer zullen hier helaas nog meer maatregelen voor getroffen moeten worden.

Gelukkig zijn er vele positieve reacties op de Verstoppertjes Arena, waar op dit moment al 900 deelnemers volop plezier aan hebben mogen beleven! Stichting Sportpark Marslanden laat zich dan ook niet uit het veld slaan en gaat gewoon door met dit initiatief. De arena is weer op orde, al het kapotte glaswerk is weg en er kan weer volop veilig gespeeld worden in de Verstoppertjes Arena!


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services