Veerman Makelaardij opent kantoor in Stadshagen

Zwolle - Op een markant punt bij de entree van de wijk Stadshagen, bij de rotonde hoek Frankhuizerallee en Erfwal, heeft Reinier Veerman zijn nieuwe kantoor geopend. Na twee jaar buffelen in de fluctuerende huizenmarkt vergaat het de zelfstandig makelaar/taxateur zo goed dat hij deze stap met vertrouwen zet. “Na goede banen bij de Rabobank en Monuta heb ik toch mijn hart gevolgd en met succes.

‘Volg je hart en doe wat je leuk vindt’

Wat ga je doen als je in een midlifecrisis zit? Precies: een ander pad inslaan. Als je je werk zo leuk vindt als ik, dan straal je dat ook uit en kiezen bewoners van Zwolle graag voor mij als aan- of verkoopmakelaar.”

Twee jaar geleden in januari 2016 startte de enthousiaste makelaar met een scherpe courtage. Hij verkoopt met succes door heel Zwolle woningen maar richt zich vooral op de wijken Stadshagen en Westenholte, omdat daar zijn grootste netwerk ligt.“De huizenmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd. Van een neergaande markt tot oververhit. Om hiermee om te kunnen gaan moet je veel doorzettingsvermogen hebben én het makelaarsvak leuk vinden. Daarom koos ik ook voor een inloopkantoor in de wijk”, vertelt Veerman.

Bereikbaarheid
Inwoners van Zwolle kunnen 24/7 terecht bij Veerman Makelaardij. Hij biedt persoonlijke aandacht en is een echte Zwollenaar. Daarom sponsort hij de voetbalclubs van Stadshagen en Westenholte. Veerman: “Niets leuker dan aan de zijlijn mijn zoon aan te moedigen.” Doordat hij alleen werkt is hij flexibel en kan snel inspelen op de veranderende huizenmarkt en de woonwensen vanuit alle leeftijdsgroepen.

Samenwerking
Om het ex- en interieur van de huizen perfect in beeld te krijgen, werkt Veerman Makelaardij samen met een professionele fotograaf Buurman Fotografie en interieurstylist Ardesch uit Dalfsen. “Uit ervaring weet ik dat 90% van de kopers in de eerste minuut besluit of ze een woning kopen. Verkoopstyling maakt een huis zoveel meer aantrekkelijk”, aldus Veerman.

Informatie
Op Funda en Facebook (Veerman makelaardij Zwolle) verschijnt zijn huizenaanbod. In het voorjaar als de lente zich aandient, volgt de officiële opening van zijn nieuwe kantoor in Stadshagen.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services