Vergoeding scholing via UWV

6 februari 2019

ZWOLLE - CMM (College of Multi Media) heeft een samenwerkingsovereenkomst met het UWV voor het verzorgen van scholing. Ze bieden diverse opleidingen voor beroepen waar veel vraag naar is op de arbeidsmarkt. Het UWV noemt dit ‘kansberoepen’ of ‘krapteberoepen’.

Het UWV bekijkt per persoon of iemand in aanmerking komt voor een vergoeding van scholing. Ze adviseren de geïnteresseerden om hiervoor contact op te nemen met zijn of haar contactpersoon/coach. Het is daarbij mogelijk om aan te geven dat CMM onder de naam ‘MultiMedia Education B.V.‘ als opleider geregistreerd staat het systeem van het UWV.

Om dit proces te ondersteunen, bespreken zij graag ieders scholings- en carrièrekansen en kunnen ze een offerte op maat voor je maken, welke je kunt bespreken met het UWV.

Opleidingen met toekomst!
De geboden opleidingen zijn compleet, actueel en praktijkgericht en worden verzorgd door professionele docenten. Ze verdelen de opleidingen in de volgende categorieën: Web, Video, 3D, Digital Marketing en UX Design.

Voorbeelden van opleidingen
CMM biedt een groot aantal opleidingen, die zowel parttime als fulltime gevolgd kunnen worden. Bezoek de beslissende pagina’s van onderstaande opleidingen voor uitgebreide informatie en startdata:

Web Designer Professional Video Producer 3D Producer Certified Digital Marketing Professional UX Design Adobe Authorised trainingen PHP / MySQL

Neem gerust contact op met een van de adviseurs via 020-462 39 39 of info@cmm.nl om de mogelijkheden te bespreken!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services