Verkeersmaatregelen rondom de Omloop van de IJsseldelta

30 mei 2018

ZWOLLE - Het wielerevenement “Omloop van de IJsseldelta” vindt weer plaats. Om dit evenement in goede banen te leiden zijn verkeersmaatregelen noodzakelijk. De maatregelen zijn tussen 13.00 en 18.00 uur op zaterdag 2 juni van kracht en hebben betrekking op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala. De verkeersmaatregelen worden aangegeven met verkeersborden.

Neutrale start

De wielerploeg verzamelt zich om 11.00 uur op het Grote Kerkplein om te starten om 12.00 uur. Het betreft een neutrale start. De wielerploeg rijdt via Praubstraat – Blijmarkt – Luttekestraat – Nieuwe Havenbrug – Burg. Burg. Van Royensingel – Willemskade – Rieteweg – Blaloweg naar de Hasselterweg.

Officiële start

Op de Hasselterweg vindt ter hoogte van de Blaloweg, de officiële start plaats om circa 12.05 uur. De ploeg gaat via de N331 verder over regionale wegen om uiteindelijk weer terug te komen in Zwolle via de Spoolderbergweg. Vandaaruit gaat de ploeg via de IJsselallee – Oldeneelallee naar de finish-locatie aan de Ceintuurbaan.

De gehele tijd wordt de wielerploeg begeleid. Op de route ondervindt het verkeer een kort moment van oponthoud.

Finish

De finish aan de Ceintuurbaan, tussen de Dokter Spanjaardweg en de Dokter Van Heesweg, is recht voor Isala. De verwachte aankomsttijd is tussen 15.30 en 16.00 uur. Op het moment dat de wielrenners de finish bereiken wordt het verkeer in de omgeving voor korte duur opgehouden. Op de kruisingen met Ceintuurbaan zijn verkeersregelaars aanwezig.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services