Verkoopdag Oude Ambachtsschool

ZWOLLE – Traditiegetrouw worden in de eerste maand van het nieuwe jaar de ateliers opgeruimd en worden de verschillende parels en proefjes verkocht bij de Oude Ambachtsschool in Zwolle.

Op zaterdag 26 januari 2019 staan van 11.00 tot 17.00 uur de deuren van De Oude Ambachtsschool (DOAS) aan de Mimosastraat 1 in Zwolle open voor publiek. Ook krijgt u een goed beeld van de cursussen die worden georganiseerd. In de gangen op de begane grond en de eerste verdieping staat alles uitgestald, de atelierhouders zijn zelf aanwezig voor een toelichting en de toegang is gratis.

Schilders, meubelmakers, kunstenaars, keramisten, illustratoren en meer, de groep atelierhouders binnen DOAS is bijzonder divers. Producten die zij maken worden op deze zaterdag aangeboden voor eerlijke prijzen. Bent u op zoek naar een uniek schilderij, een prachtig beeld om cadeau te geven, een illustrator voor de vormgeving van uw huisstijl? U bent welkom om onze producten en diensten te bekijken.

Bovendien wordt er binnen DOAS ook door veel partijen les gegeven. Volgt u graag zangles, schilder- of tekenles, wilt u beeldhouwen of boetseren, stempelen of illustreren? In DOAS kan het allemaal; bekijk het diverse aanbod, u kunt zich direct inschrijven. Natuurlijk staat de koffie en thee voor u klaar en staan de kunstenaars u graag te woord. Dus wie overweegt een authentiek kunstwerk aan te schaffen of les te volgen is van harte uitgenodigd de atelierverkoopdag te bezoeken. Tip: kom vroeg!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services