Verkoopdag Oude AmbachtsSchool

16 januari 2019

ZWOLLE - De deuren van De Oude Ambachtsschool (DOAS) gaan open voor publiek. Traditiegetrouw ruimen zij in de eerste maand van het nieuwe jaar hun atelier op. Dan verkopen zij parels en proefjes. Ook krijgt de bezoeker een goede indruk van de cursussen die worden gegeven. In de gangen op de begane grond en de eerste verdieping staat alles uitgestald, de atelierhouders zijn zelf aanwezig voor een toelichting en de toegang is gratis.

Schilders, meubelmakers, kunstenaars, keramisten, illustratoren en meer, de groep atelierhouders binnen DOAS is bijzonder divers. Producten die zij maken worden op deze zaterdag aangeboden voor eerlijke prijzen. Bent u op zoek naar een uniek schilderij, een prachtig beeld om cadeau te geven, een illustrator voor de vormgeving van uw huisstijl? U bent welkom om onze producten en diensten te bekijken.

Bovendien wordt er binnen DOAS ook door veel partijen les gegeven. Volgt u graag zangles, schilder- of tekenles, wilt u beeldhouwen of boetseren, stempelen of illustreren? In DOAS kan het allemaal; bekijk het diverse assortiment, u kunt zich ter plaatse inschrijven. Natuurlijk staat de koffie en thee voor u klaar en staan zij u graag te woord. Dus wie overweegt een authentiek kunstwerk aan te schaffen of les te volgen is van harte uitgenodigd de atelierverkoopdag te bezoeken. Tip: kom vroeg!

Op zaterdag 26 januari 2019 van 11.00 tot 17.00 uur kunt u terecht.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services