Voetbalhelden gaan de strijd aan in Zwolle

23 mei 2018

ZWOLLE- Op donderdag 24 mei vindt de derde editie van de Special Heroes Voetbalbattle plaats. 27 teams van Special Heroes scholen uit Noord- en Oost-Nederland strijden tegen elkaar. Deze strijd vind plaats op de voetbalvelden van SV Zwolsche Boys. In totaal zullen er ongeveer 250 scholieren aanwezig zijn van verschillende scholen.


De opening van de Voetbalbattle is om 09.45 en vind plaats op Sportpark Jo van Marle. Om 10.00 gaan de wedstrijden van start. De wedstrijden worden verdeeld in 2 leeftijdscategorieën; 12 t/m 15 jaar en 16 t/m 19 jaar.Om 13.15 vinden de poulewedstrijden en finaleronden plaats en worden de prijzen uitgereikt. Er word een prijs uitgereikt voor het beste team, maar ook voor het sportiefste team. Tijdens de voetbalbattle krijgen leerlingen de kans om samen te werken en de strijd met andere scholen aan te gaan.

Special Heroes laat jongeren met een beperking zien hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. Iedereen kan een held zijn! Is het slogan van Special Heroes. Door de samenwerking met lokale sport- en cultuuraanbieders kunnen leerlingen kennismaken met verschillende onderdelen van sport en cultuur.

Meer informatie over de Stichting Special Heroes kunt u vinden op www.specialheroes.nl


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services