Wat doet de Ariana Hoogenboomstichting?

1 april 2017

Het eerste uur van het IJsselmagazine staat deze zondag geheel in het teken van de Adriana Hoogenboom Stichting. Cees Wittekoek vertelt over het werk van de stichting, die projecten op het gebied van cultuur in de gemeenten Hattem, Heerde en Epe financieel ondersteunt. En de voorkeur gaat daarbij uit naar monumentenzorg, klassieke muziek en beeldende kunst. En als hij er toch is, kan hij meteen nog wat informatie geven over het Noord-Veluws Museum.

In het tweede uur vertelt Fieke van ’t Riet over het laatste weekeinde van World Press Foto in de Grote Kerk, geeft Maarten Houtsma informatie over een voorjaarswandeling op 8 april in de Vreugderijkerwaard, praat Jan van Ommen over het Boerderijmuseum in Oldebroek en worden we bijgepraat over een fietstocht op 9 april op het landgoed Zandhove in Zwolle-Zuid.

Het IJsselmagazine wordt samengesteld en gepresenteerd door Marijke Riesebeek. Zoals altijd wordt zij technisch bijgestaan door Gerrit Naber en Wouter Oosterbroek. Het IJsselmagazine is zondag tussen 10.00 en 12.00 uur te beluisteren via RTV ZOo.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services