Weer 35 mille voor Zwolse jeugdprojecten

ZWOLLE - Stichting Het Hervormd Weeshuis Zwolle luidt het jaar uit met nog eens ruim 34.000 euro aan toezeggingen voor Zwolse jeugdprojecten.de sluitingsdatum voor het inzenden van aanvragen is maandag 18 februari 2019.

Hiermee komt de stand voor dit jaar op bijna 210.000 euro. 2018 was het eerste jaar in de geschiedenis dat het bestuur meer dan 100 aanvragen te verwerken kreeg.

Op basis van deze beslisronde mogen zeventien projecten rekenen op financiële steun. Een van de meest opvallende is die van Christelijke Daltonschool de 7Sprong die haar schoolplein wil vergroenen. Hierbij wordt met speelse elementen ingespeeld op het reguleren van lokale hitte en water in ons veranderende klimaat. Daarnaast uit het bestuur lof voor Hart voor Zwolle omdat deze jongeren weet in te zetten om eenzame Zwollenaren uit hun isolement te halen, bijvoorbeeld via maatjesprojecten.

Hebt u een leuk project voor de Zwolse jeugd? Kijk op onze website of uw project in aanmerking komt voor een bijdrage: www.hervormdweeshuiszwolle.nl. De eerstvolgen


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services