Winters wandelen in de kerstperiode

5 december 2018

ZWOLLE - Stadsrondleidingen Zwolle geeft 4 speciale wandelingen op inschrijving in de kerstperiode. Zo zijn er twee stadswandelingen rond de Middeleeuwse religieuze beweging van de Moderne Devotie. Thomas à Kempis en Joan Cele waren sleutelfiguren in deze beweging. Deze wandelingen worden afgesloten met een koffie, thee of warme chocolademelk bij Grand Café Public.


De eerste wandelingen starten bij het Zwolse Balletjeshuis Op tweede kerstdag, houden ze een speciale uitbuikwandeling. Na het kerstontbijt, het kerstdiner en de kerstbrunch wil iedereen graag een lekkere frisse neus halen. Na afloop van deze wandeling staat overigens wel weer koffie klaar!

Wanneer: 14 en 28 december om 13.30, tweede kerstdag om 13.00 uur, 29 december om 14.00 uur Start bij het Zwolse Balletjeshuis

Op zaterdag 29 december wordt de ‘normale’ zaterdagse wandeling op inschrijving gecombineerd met een rondvaart (vareninzwolle.nl) en een glas glühwein aan boord. De boot is verwarmd! Schaatsen (of de mogelijkheid daartoe) heeft prioriteit boven varen dus als het vriest is er geen rondvaart mogelijk.

Voor meer informatie en aanmelden: https://www.zwollemetgids.nl/zwollemetgids/2832/


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services