ZwolleDoet!

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek vind je een greep uit het vraag en aanbod.

WijZ zoek Vrijwilliger project Goud

Heb jij een hart van goud en wil je daarmee jonge gezinnen ondersteunen? In het najaar 2017 start WijZ met een nieuw project gericht op jonge gezinnen die leven met geldzorgen en financiële problemen. Aan deze gezinnen willen we een maatje koppelen die gezinnen wegwijs maakt in het aanbod van gemeentelijke regelingen en sociale initiatieven, zodat ze mee kunnen doen.

Galerie het Langhuis zoekt Vrijwilliger Communicatie & PR

Zet jij onze kunst in de etalage? Voor Het Langhuis in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een vrijwilliger communicatie en PR. Je schrijft mee aan communicatieplannen, je onderhoudt sociale mediakanalen en je schrijft persberichten en nieuwsbrieven. Je bedenkt, ontwikkelt en voert leuke, effectieve communicatie-uitingen uit.

Woonzorgcentrum de Venus zoekt Duofiets-maatje

Houd je van fietsen en vind je het fijn om onze bewoners mee te laten genieten? Met de neus in de wind, al fietsend genieten van de mooie natuur rondom de Venus (naast het Engelse werk gelegen). Meld je dan aan als fietsvrijwilliger voor onze duo-fiets met hulpmotor.

Gilde Zwolle zoekt Versterker Gilde Power

Houd je van uitdagingen en innoveren? Vind je het prettig om samen te werken en groepen te begeleiden? De projectgroep Power zoekt versterking. In het najaar 2017 starten wij workshops voor senioren. Je zult in de voorbereiding werken aan de opzet van deze workshops, de PR en werving. Later in het jaar kun je als co-trainer ingezet worden in de uitvoering van de workshops.

Wijkvereniging WVF zoekt Projectleider Inrichting Stinspark

Ben jij een aanjager en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de inrichting van het Stinspark? Het bestuur van Wijkvereniging WVF zoekt een projectleider voor de herinrichting van het Stinspark in Westenholte. De wijkvereniging wil, in nauw overleg met de gemeente, starten met het opstellen en daarna uitvoeren van een plan voor de herinrichting van het Stinspark in de wijk.

Humanitas Zwolle zoekt Bestuurslid

Ben jij een inspirerende verbinder die zich in wil zetten voor Humanitas? Als bestuurslid werk je vanuit een strategisch plan met als hoofdpunten: focus op kwetsbare groepen, versterken van de kwaliteit van vrijwilligers en het positioneren van Humanitas als merk. De hoofdtaak is het ontwikkelen van activiteiten en het faciliteren van de lopende activiteiten, zoals fondsen en subsidies werven en het ondersteunen van de coördinatoren.

ZwolleDoet!

Burgemeester Drijbersingel 11

038 – 422 52 00

info@zwolledoet.nl www.zwolledoet.nl/vacaturebank


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services