Zwols bureau Triggerfish bij 50 beste

Online activatiebureau Triggerfish uit Zwolle heeft een hoge waardering ontvangen als Nederlandse break through agency. In de krachtmeting van Nationale bureaus heeft Triggerfish een podiumplaats weten te bemachtigen.

Zwols bureau Triggerfish behoort bij de 50 beste online bureaus met podiumplek Who To Watch 2017​.

Met deze overwinning behoort het Zwolse bureau hiermee officieel tot de 50 beste bureaus van Nederland.

Begin oktober werdt Triggerfish als één van de 20 Nederlandse bureaus genomineerd voor Who To Watch, een waardering voor bureaus die dit jaar hun break through-moment beleven. Na een spanende finale wist het Zwolse bureau de derde plek te bemachtigen."We zijn zo enorm trots dat we als Zwols team in de Nederlandse top mogen meespelen"aldus Sander van den Dries.

En dat is nog niet alles. In december worden de 50 beste bureaus van 2017 bekendgemaakt in de FONK50. Met de winst in de Who to Watch mag Triggerfish zich bij deze lijst met topbureaus voegen.

De concurrentie op nationaal niveau is zwaar aldus Sander van den Dries. “De bekende bureaus komen veelal uit de randstad. Onze Zwolse bescheidenheid en nuchterheid helpen niet altijd mee om jezelf nationaal in de kijker te spelen. Onterecht eigenlijk. Zo zie je maar weer dat je ook voor online topprestaties prima in de regio Zwolle terecht kunt!”

Over Who to Watch
Ook dit jaar besteed Fonk weer aandacht aan de bureaus die hun break through-moment beleven. De 20 hitlist nominaties zijn gebaseerd o.b.v. bureauberichten, publicaties, Social Media, Google rankings en berichten vanuit het vak. De score van een vakjury, de score van freelancers waar de bureaus mee werken en een eindoordeel van de winnaar van vorig jaar, bepalen tezamen de uiteindelijke winnaar en het ‘rapportcijfer’.

Fonk schrijft voor en over creatieve mensen in de meest brede zin van het woord. Wij stellen de (creatieve) mens achter zakelijk succes centraal. Fonk verschijnt dagelijks online en iedere twee weken in print en als digitaal magazine.

Over Triggerfish
Triggerfish is het online activatiebureau dat uitlokt, beweegt en triggert! Triggerfish helpt zijn klanten doelen te bereiken door prikkelende creativiteit en baanbrekende technologie in te zetten die aanzetten tot actie en interactie, tussen ambitieuze merken en hun klanten van morgen.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services