Zwolsche Boys en Verheijen verlengen samenwerking

12 januari 2018

ZWOLLE - Zwolsche Boys heeft het contract met hoofdtrainer Jan Verheijen met één jaar verlengd. Daardoor blijft de oud-prof van onder meer PEC Zwolle en Feyenoord tot medio 2019 leiding geven aan het eerste elftal van de derdeklasser.

Over de prestaties van het gepromoveerde vlaggenschip is de club tevreden. Het eerste elftal staat momenteel op de zesde plaats in de derde klasse, volgens de voorzitter Hennie Kenkhuis misschien zelfs nog te laag gezien het vertoonde spel. Dankzij het vernieuwde contract gaat Verheijen na de zomer zijn derde jaar in bij de vereniging die dit jaar haar 100 jarig bestaan hoopt te vieren.

"We zijn op de goeie weg", stelt de hoofdtrainer in een reactie op zijn verlenging. "Met het eerste en het tweede elftal, de samenwerking verloopt goed." Met het eerste elftal hoopt hij een stabiele derdeklasser te worden; voor een doelstelling voor volgend jaar is het volgens de trainer nog te vroeg: "Dat hangt af van de spelers en hun fitheid. Maar het is leuk werken bij de club, ik voel m'n eigen hier thuis en heb het fantastisch naar mijn zin."

Ook de rest van de staf verlengt haar contract, op verzorger Edward Dijkstra na. Hij kan het volgend seizoen niet meer combineren met zijn werk.

Op 27 januari speelt Zwolsche Boys haar eerste competitieduel van 2018, uit bij ESC.


© 2018 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services