Zwolse carnavalsbeurs in SIO

3 december 2018

ZWOLLE - De jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs wordt weer gehouden. Deze beurs is van, voor en door Sassendonkers. Gelukkig vonden zij dit jaar een nieuwe locatie.

Zowel Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers als hobbyisten kunnen meedoen met de beurs. Het is dus een mooie aanleiding om je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens goed op te ruimen.

De kosten om deel te nemen zijn ongewijzigd. Een ieder kan een tafel of grondplek huren voor 20 Euro per stuk. De deelnemer krijgt hierbij wel 8 consumptiemunten per tafel. Per saldo is de deelname dus GRATIS! Als je 2 tafels of grondplekken wilt huren dan zijn de kosten 30 Euro en krijg je 12 consumptiemunten.

De opbrengst van de spullen die je verkoopt zijn allemaal voor je EIGEN KAS. Het moet natuurlijk wel iets met Carnaval te maken hebben.

Er is geen entreegeld nodig, de toegang voor bezoekers is ook GRATIS! De beurs is op zaterdag 2 februari 2019 in wijkcentrum Sio Thorbeckelaan 2 te Zwolle Zuid.


Informatie over de beurs kun je vinden via: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via het dit emailadres.

Ook voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via dit emailadres.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services