Adverteren

Ook u kunt adverteren op RTV Zwolle TV! Kies voor een uniek bereik en adverteer lokaal via het enige lokale TV station in Zwolle. Diverse ondernemers uit de regio gingen u reeds voor. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Op RTV Zwolle-TV kijkt u naar kabelkrant televisie waar u actueel nieuws leest uit het Land van Zwolle. De kabelkrant wordt afgewisseld met een vast aantal van 2 video items. De cyclus van de kabelkrant is, zonder video’s, ongeveer 30 minuten. Per 30 minuten worden er een twee tal commercial blokken uitgezonden waar ook uw advertentie in voorbij kan komen!

Een stilstaand beeld commercial

Het stilstaande beeld, oftewel een ‘still’ is een advertentie in 1 shot. Zie het als een afbeelding die 20 seconden in beeld blijft staan. Net als tijdens het actuele nieuws hoort u Radio Zwolle op de achtergrond. Tijdens uw commercial is het RTV Zwolle TV logo wat u normaliter ziet in de rechterbovenhoek niet in beeld.

Vereisten aan de still

Resolutie van 1920×1080 pixels.
De minimale lettergrootte van tekst dient 24 pixels te zijn.

Een videocommercial

U kunt er ook voor kiezen om een videocommercial uit te zenden. De videocommercial bevat bewegende beelden ondersteund met geluid. Een standaard commercial heeft een maximale duur van 30 seconden. Tijdens uw commercial is het RTV Zwolle TV logo wat u normaliter ziet in de rechterbovenhoek niet in beeld.

Vereisten aan de video

Resolutie bij voorkeur 1920×1080 pixels. Minimaal 1280×720 is vereist.
De video dient voorzien te zijn van audio.

Wij beoordelen altijd vooraf of u over een professionele video beschikt en of deze geschikt is voor uitzending.

Uw eigen radio commercial

Wij besteden de productie van uw commercial uit bij een professioneel audiobedrijf. De tekst zullen wij in overleg met u schrijven en pas na uw akkoord wordt deze in productie genomen. De spot zal maximaal 30 seconden duren.

Tarieven
Tarieven in 2020

Voor meer informatie over tarieven neemt u contact op met onze reclame adviseur

Meer informatie?
Informeer via reclame@rtvzwollefm.nl

RTV Zwolle FM
Dokterspad 2   Ruimte B0.07
8025 AW ZWOLLE
Telefoon: (038) 460 02 03