Bruisboot met o.a. Rico, Tim Knol en Freez

Foto: Robert Westera

ZWOLLE – Buro Ruis en het Stadsfestival slaan de handen ineen en houden een bijzondere vaarroute van 6 tot en met 8 september aan de Zwolse kade.

Onder de noemer de Bruisboot zullen rapper Rico en Dries Bijlsma een nieuwe kindervoorstelling spelen en treden o.a. Eva van Manen, Tim Knol en meerdere Zwolse talenten op. Er zijn slechts enkele kaarten beschikbaar, verkrijgbaar via www.buroruis.nl.

Waar de Bruisboot voorgaande edities twee artiesten aan boord had waarbij er meerdere keren tijdens het Stadsfestival werd uitgevaren is er dit jaar gekozen voor een divers programma met meerdere artiesten. Verschillende muzikanten die zullen vanaf de Potgietersingel samen met de toeschouwers uitvaren. Naast  de kindervoorstelling van Rico & Dries Bijlsma treden  Freez en Eva van Maanen, Tim Knol en Micah en Julia, Yvi en Scott & Young, Nonchelange en Sproken tijdens het Stadsfestival op in één van de Bruisboten. De eerste boot op vrijdag 06 september zal in het teken staan van comedy met aan boord standup comedians Ruud Smulders en Jurg van Ginkel.

Bruisboot  met o.a. Rico, Tim Knol en Freez  tijdens Stadsfestival

Opstaplocatie             :Stadsfestival, Zwolle            

Wanneer                     : Vrijdag 06 september om 17:00u en 22:00u 


  Zaterdag 07 september om 14:00u, 22:00 u en 23:00u

                                     Zondag 08 september om 13:00u en 15:00u

Entree                         : € 15,00

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buroruis.nl.