Carnavalsconcert 2020

Het concert-kluppie houdt het Sassendonkse Carnavalsconcert

ZWOLLE – Volgend jaar vindt opnieuw het Sassendonkse Carnavalsconcert plaats in Theater de Spiegel.

Het concert werd bedacht en vele jaren gehouden door carnavals’familie’ De Pärremetösie. Zij droegen in het jaar 2000 ‘het stokje’ over aan – weer – zo’n ‘familie’ De Mommerië. Na 13 jaar was het hun beurt goede vervangers te zoeken voor de organisatie. Dat is sinds 2014 De Mäskerties der Geurneuzen. Hun laatste jaar was het concert van 2019. Op hun beurt dragen zij de organisatie over aan een enthousiaste ‘club’ mensen met hart voor het concert.

Geen familiebanden meer

“Géén carnavalsfamilie-naam dit keer. Gewoon omdat ze een aantal leuke mensen bij elkaar hebben. Die willen ervoor gaan ‘zonder familiebanden’. Als er toch een naam moet komen, zeg maar Concert-Kluppie” aldus woordvoerder Sander Dol.

De organisatie van 2020 ligt in handen van Paul Geerlings, Ton Voorhorst, Sanne Veltman, Sander Dol, Wijnand Akkerman, Willem Kleinherenbrink, Anja Louwerse, Julien Lensen en Michel Spijkerman.

“Verandering van spijs doet eten, dus we gaan wel een paar dingen weer wat anders doen” zegt Dol.

Kaarten

Er komen minder maar duurdere sponsorkaarten a 55,00 € per stuk soms i.c.m. sponsoring, en dus komen er weer méér kaarten in de vrije verkoop.

De kaartverkoop vindt plaats donderdagavond 30 januari 2020 in Café-Restaurant KEES, spinhuisplein 14 en vangt aan om 20.00 uur met een gezellig muziekje, een hapje en een drankje. Bij de ‘ticketing’ van het concert maakt de organisatie gebruik van het reserveringssysteem van Zwolse Theaters. Niemand kan online reserveren.

De sponsorkaarten worden ook verkocht in combinatie met sponsorpakketten, De losse kaarten hebben een 1e rang, 2e rang en 3e rang. Respectievelijk 32,50 €, 29,50 €, en 25,00 €.

Het concert zelf kunnen ze niet al te veel over zeggen maar wel dat het op maandag 24 februari 2020 is, en dat de carnavalsvierders na ongeveer 1 ½ uur weer de zaal verlaten voor de after-party in de foyers van De Spiegel.

Correspondentie en vragen naar aanleiding van dit bericht kan men mailen aan info@sassendonkscarnavalsconcert.nl