Hedon presenteert concertreeks op buitenpodium in Gerrits Tuin

Gerrits Tuin: een broeikas voor innovatievelingen en sfeervolle buitenlocatie op het terrein van VanWonen

ZWOLLE – Vanaf donderdag 27 augustus tot zondag 13 september zal poppodium Hedon in samenwerking met Gerrits Tuin een veelzijdige concertreeks houden.

De optredens zullen plaatsvinden in Gerrits Tuin. Dit is een broeikas voor innovatievelingen en een sfeervolle buitenlocatie op het terrein van VanWonen. De komende weken zal de programmering van Hedon presenteert: Gerrits Tuin, volledig worden onthuld.

Uitgebreid programma

Hedon programmeur Erik Delobel laat weten dat er tijdens ‘Hedon presenteert Gerrits Tuin’ een uitgebreid programma komt geschikt voor alle leeftijden. Het programma is niet alleen in de avonden, in de weekenden kan je ook overdag terecht in Gerrits Tuin en zal er met verschillende tijdvakken worden gewerkt. ’Een bezoek aan Gerrits Tuin gaat een hele belevenis zijn. De plek zal voor veel Zwollenaren onbekend terrein zijn maar is bijzonder sfeervol. Ook geeft ze een mooi decor aan de concerten en activiteiten. Uiteraard gaat Hedon het terrein extra sfeervol aankleden en kan je terecht voor lekker eten en drinken.

Bloei

Gerrits Tuin is een plek waar je ideeën tot bloei kunnen komen en is een initiatief van vastgoedontwikkelaar VanWonen. Het bedrijf heeft deze broeiplaats in 2018 cadeau gedaan aan de bewoners van Zwolle en werkt samen met diverse partners als Hedon, De Jonge Honden, Cibap en Koorbazen.

—————————————————————————————————————

HEDON PRESENTEERT GERRITS TUIN

Locatie                        : Gerrits Tuin, Willemsvaart 21, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 27 augustus tot zondag 13 september

——————————————————————————————————–