Jeugdland 2019

Jeugdland Diezerpoort 2019 gaat op 12 augustus van start

ZWOLLE – Het is bijna zover, Jeugdland Diezerpoort 2019 gaat op 12 augustus van start. Een week lang een vakantieprogramma met (soms letterlijk) spetterende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Werelddelen

Het thema van dit jaar is “Dieze op wereldreis” waarmee we jong en oud willen meenemen op reis door de verschillende werelddelen. Van een Eiffeltoren knutselen in Europa naar een rap workshop in Amerika. Voor de actievelingen zijn er dagelijks springkussens en sport en spel activiteiten en bij mooi weer verschillende wateractiviteiten. Op de laatste dag van de wereldreis komt “het beste van Dieze” terug met heerlijke gerechten en leuke activiteiten uit verschillende werelddelen. Wie komt ook mee op wereldreis?

Doel

Jeugdland wordt jaarlijks gehouden door jeugdwerker Stefan Straatman vanuit Travers welzijn stadsdeel-oost als vakantieprogramma voor de jeugd in Diezerpoort. Het doel van Travers? De jeugd een onvergetelijke zomerweek laten beleven (ook voor wie niet op vakantie kan gaan). Met dank aan Gemeente Zwolle, Stichting het Hervormd Weeshuis en Wijkfonds Dieze-Oost  en mensen uit de wijk (vrijwilligers) kan Travers dit mogelijk maken. Zij hopen aankomende jaren steeds meer jeugd en mensen uit de wijk te kunnen betrekken bij Jeugdland. Dus wie een leuk idee heeft of wil meehelpen op de dagen zelf of in de organisatie , schroom niet om contact op te nemen.

Jeugdland is van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus, dagelijks van 13.00 tot 16.30 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Op donderdag is er een mini-jeugdland voor 1 t/m 4 jarigen en ouders. Prijzen zijn €7,50 voor een weekkaart en €2,00 voor een dagkaart en deze zijn te koop tijdens Jeugdland.

Info:  06 57 277 681

    traverswelzijnzwolleoost