‘Knotsgekke’ shows bij Doe’s Gek!

Doe’s Gek is een interactief kinderevenement voor kinderen van 4 t/m 11 jr.

ZWOLLE — Binnenkort komt Doe’s Gek weer terug! De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een knotsgek speelparadijs voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud. Dit jaar is er meer dan alleen maar 12.000 m2 aan speelplezier, want er zijn ook verschillende shows aanwezig!

Altijd al een zeemeermin, dino of vuurspuwer willen zien? Dat is allemaal mogelijk bij Doe’s Gek! Dit jaar is er meer dan alleen de dinosaurusshow, want Zeemeermin Aquatica komt ook naar het Doe’s Gek evenement! Samen met haar zee-vriendjes kan jij met haar de wondere werelden van de zee ontdekken. Na de dinosaurusshow en de zeemeerminnenshow is er zelfs een Meet & Greet waar iedereen met zijn of haar held/heldin op de foto kan!

Circus artiest

Altijd al willen jongleren, lopen OP een bal of leren fietsen op één wiel? Dat maakt jeugd-circus Paverini allemaal mogelijk voor jou! Over heel de dag gespreid zijn er diverse workshops waar je verschillende circus-trucs gaat leren! Ook is zijn de vuurspuwers dit jaar weer terug! Jeugd-circus Paverini zijn alle dagen aanwezig voor ‘te gekke’ shows en workshops! Dit jaar nieuw: Hirondelles! Hirondelles is een groep jonge enthousiaste acrobaten die per dag twee ‘knotsgekke’ shows gaan geven op Doe’s Gek! Ze doen acrobatische acts met veel emotie.

Open podium

Doe’s Gek organiseert samen met de Telekids Musicalschool een open-podium! Bij het open-podium kan men al zijn ‘knotsgekke’ talenten laten zien, voor publiek! Het enige wat de deelnemer moet doen is een filmpje insturen met zijn of haar optreden. Schrijf een korte beschrijving bij het filmpje waarom Doe’s Gek hen moet kiezen! Vergeet niet de datum er even bij te vermelden wanneer jij langs komt!

Opgeven kan via de mail bij: Jasper@organisatieteam.nl.

Bij het optreden wordt de deelnemer begeleid door de professionals van de Telekids Musical School. Wie uitgekozen raakt voor het open podium hoeft geen kaartje te kopen, want dan is diegene de VIP-artiest.

Kinderevenement Doe’s Gek

Doe’s Gek is een interactief kinderevenement van 24 tot en met 27 oktober in de IJsselhallen, voor kinderen van 4 t/m 11 jr. Er is meer dan 12.000m2 aan speelplezier. Dat is meer dan iedereen op zij of haar vingers kan tellen! Zij toveren de IJsselhallen om in een kinderparadijs. Zo is er een gamehal met vette computerspellen, maar zij dagen ook kinderen sportief uitg om mee te doen op de springkussens, hindernisbanen en Pannavoetbalkooien. Dans mee met de Telekids Musical School-sterren en geniet van de vele liveshows en van het open-podium. Laat iedereen zich snel opgeven zodat zij iemand kunnen uitkiezen voor het openpodium.