Nieuw concept BLEND komt naar Grote Kerk

BLEND staat voor een mix van heerlijk eten, goede muziek en spectaculair entertainment

ZWOLLE – In oktober vindt de eerste editie plaats van BLEND in de Grote Kerk in Zwolle. BLEND staat voor een mix van heerlijk eten, goede muziek en spectaculair entertainment waarbij de uitvoerders alle zintuigen prikkelen.

Een uniek concept waarbij men 5 toprestaurants uit Zwolle samenbrengt op 1 plek en feest tot in de late uurtjes.

BLEND

Twee jaar geleden hield BLEND de eerste editie in Rotterdam. Na verschillende edities in Amsterdam en Rotterdam zetten zij de stap van de Randstad naar Zwolle. BLEND heeft zich in twee jaar tijd op de kaart gezet met spraakmakende events waarbij de beleving van de bezoeker centraal staat.

Grote Kerk

Vorig jaar zomer liepen organisatoren Ellen de Weerdt en Jevon Blijd de Grote Kerk in Zwolle binnen en zij waren meteen verkocht. De Grote Kerk stond in een verbouwing en zou nog meer ruimte en comfort bieden voor evenementen. “De locatie is zo uniek, ligt centraal in Zwolle en heeft een geweldige uitstraling. Dit past precies bij onze visie en hoe wij BLEND neer willen zetten” aldus Ellen en Jevon. Na een jaar met verbouwingen konden de organisatoren de voorbereidingen voor het evenement vervolgen en is de Grote Kerk er helemaal klaar voor.

5 toprestaurants

Bij BLEND staat het concept waarbij men 5 toprestaurants samen brengt tijdens de Dinner Experience centraal. Maxim’s, Bokker te Buiten, Brass Boer Thuis, Bij Broeders en Coperto Restobar bereiden alle 5 een gerecht voor het 5-gangen menu wat men in de kerk serveert. Voor de Dinner Experience kunnen gasten tafels van 6 of 8 personen kopen. Tijdens het diner zullen Jan Vayne, Jordan Roy met zijn koort BLENDIT en Re-Play voor de muzikale invulling zorgen. Het thema ‘Where Sinners Become Saviours’ is terug te zien in het entertainment gedurende de hele avond.

De Dinner Experience start op zaterdag 12 oktober om 19.30 en gaat over in de Dance Experience.

Feest

Om 23.00 uur schuiven de organisatoren de tafels aan de kant en maken de dansvloer vrij. Men start met de Dance Experience waar een ieder apart kaarten voor kan kopen. Bekende dj’s als Leroy Styles en Stefan Vilijn staan op de line-up. Daarnaast maakt men later nog 2 grote namen bekend. Het feest gaat door tot 04.00 uur.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.blend-agency.nl of op de avond zelf aan de deur.