Picknicktuin Zwolle in Wezenlandenpark

Juist in coronatijden hebben we behoefte om met elkaar te zijn

ZWOLLE – De zon schijnt weer, dus naar buiten! Alleen, met je vrienden of met het hele gezin: in dé gloednieuwe picknicktuin beleef je de zomer maximaal!

Juist in coronatijden hebben we behoefte om met elkaar te zijn, om mooie herinneringen te maken, om weer even zorgeloos te genieten, maar wel ‘coronaproof’. Go-kids Zwolle heeft iets ludieks bedacht om alle levensgenieters weer een heerlijke middag te bezorgen; Genieten met je picknickmand op 1,5 meter afstand.

Eenvoudig concept

Het concept is simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op de desbetreffende datum vanaf 13:00 uur bij de locatie op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin en Het Wezenlanden Paviljoen doet de rest. Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje op een heerlijk plekje in het gras met een hapje en sangria of een goede fles wijn? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist die lekker ronddwaalt over het terrein. Heerlijk toch?!

De Picknicktuin is 100% kids-proof! Go-kids zorgt voor diverse kinderactiviteiten en bij tropische temperaturen zorgen ze voor sproeiers en extra veel (water)pret.

Gloednieuwe picknicktuin

De zon schijnt weer, dus naar buiten! Alleen, met je vrienden of met het hele gezin: in dé gloednieuwe picknicktuin beleef je de zomer maximaal! Juist in coronatijden hebben we behoefte om met elkaar te zijn, om mooie herinneringen te maken, om weer even zorgeloos te genieten, maar wel ‘coronaproof’. Wij hebben iets ludieks bedacht om alle levensgenieters weer een heerlijke middag te bezorgen; Genieten met je picknickmand op 1,5 meter afstand.

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Reserveer dan nu een heerlijke picknickmand op een van onze locaties!

Volwassenen en kinderen

Wacht niet langer; praat je vrienden, collega’s en familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand voor slechts €39,50 (voor 2 personen). Ook heb je de mogelijkheid om voor slechts €7,50 een ‘Kids Pakket’ te bestellen met o.a. een zakje chips, vers fruit, snoep en een ijsje!

Ben je niet in de gelegenheid om te komen of wil je thuis in je tuin lekker chillen en dus ‘op afstand’ meegenieten? Geen probleem! We hebben in de Picknicktuin een speciale livestream die op de desbetreffende locatie wordt opgenomen. Tune in op de datum van de picknick op www.depicknicktuin.com en geniet alsnog lekker mee!

In Zwolle nog op 2 augustus!