Sint & pieten in Stadshagen

Sinterklaas komt naar winkelcentrum Stadshagen

ZWOLLE – Ja hoor, ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas. De vrijwilligers van wijkstichting Stadshagen Totaal hebben alles op alles gezet om de ontvangst van het gezelschap in goede banen te leiden.

Zij houden weer allerlei leuke activiteiten om te vieren dat we de goedheiligman en zijn vrienden mogen verwelkomen.

Sinterklaas puzzeltocht tot en met 22 november

Alle kinderen t/m de basisschool kunnen nog tot en met 22 november a.s. meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht. Winkelcentrum Stadshagen heeft letters verstopt in de etalages van alle winkels van winkelcentrum Stadshagen. Ook zijn er een aantal letters verstopt bij Park de Stadshoeve. Haal een formulier bij de kassa van een van de supermarkten of Intertoys, zoek de letters en vul de oplossing in. Iedereen kan zijn of haar formulier uiterlijk op 22 november voor 17.00u in een van de rode brievenbussen in de Wade gooien en de winnaar krijgt op 23 november – persoonlijk van de Sint – maar liefst 15 euro aan shopmunten!

Intocht Sinterklaas op 23 november

Wie de goede man en zijn trouwe vrienden ook wil verwelkomen, kan op zaterdag 23 november om 11.45u naar Station Stadshagen komen. Daarna gaat iedereen in optocht door de wijk. Onderweg gaat de tocht langs het gloednieuwe pand van dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland, want Sint mag het lintje doorknippen. En we brengen een bezoekje aan de Stadshoeve.

De optocht wordt begeleid door de pietenband Paardenvoetjes. Rond 14.00u komt hij aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar men de Sint feestelijk onthaalt en iedereen meezingt voor de Sint. Volg de intocht op 23 november live via Facebook: @sinterklaasintochtstadshagen.

Kijk voor eventuele routewijzigingen op de website van het winkelcentrum (www.winkelcentrumstadshagen.nl).

Pietenparty’s op 30 november

Een week later is het weer feest geblazen! Op zaterdag 30 november zijn alle kinderen tot 10 jaar welkom tijdens een van de Pietenparty’s in het winkelcentrum van Stadshagen. Iedereen gaat samen met de pieten zingen, dansen en lol maken. En ondertussen kunnen de kinderen hun eigen taaipop versieren. Gratis toegangskaartjes zijn op te halen tot en met vrijdag 29 november 17.00u bij Westerhof Boeken voor de partysessie om 10.30u, 11.30u, 13.30u of 14.30u. Op zaterdag 30 november kan men alleen nog een kaartje vragen bij de tent zelf, maar vol is vol.

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl, ofwel (https://www.winkelcentrumstadshagen.nl/nieuws-events-overzicht/sinterklaas-1/)

Facebook: facebook.com/wcstadshagen

Twitter: @wcstadshagen

Instagram: @winkelcentrum.stadshagen

Bijlage: route optocht Sinterklaas in Stadshagen