Stadshagen Festival

Overmatig alcoholgebruik wordt niet getolereerd op het Stadshagenfestival

ZWOLLE – Elk jaar houdt men het Stadshagenfestival op de laatste zaterdag voor de aanvang van de scholen. Het Stadshagenfestival is uitgegroeid tot één van de grootste buurtevenementen van Nederland. Gedurende een hele dag bezoeken vele Stadshagenaren (of Stadshagenezen) het feestterrein aan het Twistvlietpark en in het Winkelcentrum.

Men houdt het festival door en voor Stadshagenaren. Dit jaar op zaterdag 24 augustus. Momenteel is het verworden tot een feest waar buren en kennissen uit de wijk elkaar weer ongedwongen ontmoeten na een lange zomer. Lekker bijkletsen of actief zijn in de goodlifelounge  terwijl de kinderen zich vermaken op het Hallo Jumbo Nagelmaeker kinderplein !

Gratis en gezellig

Het festival is in de 18 jaar uitgegroeid tot een groot evenement. Bijzonder is dat dit niet ten koste gaat van het gemoedelijke karakter dat het festival zo kenmerkt. Uiteraard willen de organisatoren dit zo houden. Het festival is een open en gratis toegankelijk feest voor en door Stadshagenaren. Voor de veiligheid is er toezicht door de politie en beveiligingsbedrijf Bloemink Securities uit Zwolle. Samen zien zij er op toe dat er geen onregelmatigheden voordoen tijdens het gehele festival. Het festival is een Drugsvrij feest en ook overmatig alcoholgebruik of ongepast gedrag wordt niet getolereerd.

 Vrijwilligers

Het festival heeft geen winstoogmerk en draait volledig op vrijwilligers. Het enthousiasme van hen zorgt ervoor dat het gezelligste buurtevenement van Nederland ook gratis toegankelijk blijft. Dit jaar waren zij herkenbaar aan de felgele shirts met CREW opdruk.

Mocht u zelf een steentje bij willen dragen meldt u zich dan aan bij info@stadshagentotaal.nl

 Kijk ook eens op onze Facebookpagina  www.facebook.com/Stadshagenfestival

 of op de website www.stadshagenfestival.nl voor het laatste nieuws