Verkeersmaatregelen Stadsfestival

Tijdens het Stadsfestival zijn verkeersmaatregelen van kracht in de binnenstad

ZWOLLE – Tijdens het Stadsfestival en tijdens de op- en afbouw van het terrein zullen van woensdag 4 september tot en met maandag 9 september verschillende wegen en parkeerterreinen in- en rondom het festivalterrein tijdelijk afgesloten zijn.

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september vindt het Stadsfestival 2019 plaats op een nieuwe locatie in het hart van Zwolle. De organisatoren bouwen de Potgietersingel, Blijmarkt en het Grote Kerkplein om tot een bruisend festivalterrein. Dit staat vol van theater, muziek en beeldende kunst. Bewoners rondom het festivalterrein zijn middels een brief en een bewonersmeeting op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. 

Welke wegen en parkeerterreinen niet toegankelijk zijn is te vinden op de website van het Stadsfestival via www.stadsfestival.nl/bewonersinformatie

Op het festival zullen nationale grote namen en lokale talenten optreden met o.a. Blaudzun, Gallowstreet, Wende, Toneelgroep Oostpool, Theater Gnaffel, Rico & Sticks, Brothertill tezamen met tientallen andere acts.  Tijdens het festival zal men het terrein volledig afsluiten voor fietsers en auto’s.  Bestemmingsverkeer (op vertoon van accreditatie) mag wel door de afzetting. Tijdens de drie festivaldagen én op woensdag 4 en donderdag 5 september en op maandag 9 september zal ,in verband met de op- en af bouw van het terrein, parkeren aan de Potgietersingel niet mogelijk zijn. De gemeente raadt aan om uit te wijken naar de parkeergarage aan de Emmawijk.

Locatie             : De Potgietersingel, Blijmarkt en het Grote Kerklein.

Wanneer           : vrijdag 6 tot en met zondag 8 september


Kijk voor meer informatie op www.stadsfestival.nl