Vrouwen slaan spijkers met koppen bij Hornbach

Klussen voor vrouwen bij Hornbach

ZWOLLE – Een avondje op de bank. Streeploos lakken. Beetje plamuren. Nee het gaat hier niet over de metamorfose van nagels en gezicht, maar over die van jouw woning. Bij Hornbach staan de werkbanken klaar. Op zaterdag 21 september houdt de bouwmarkt, gelegen aan de Katwolderweg 6, een workshopavond alleen voor vrouwen.

“Klussen is al lang geen mannending meer”, vertelt vestigingsmanager Tonnie Balkema. “Vrouwen weten de weg naar de bouwmarkt heel goed te vinden. En ze komen niet alleen om ideeën op te doen. Steeds vaker zijn zij zelf degene die het project tot uitvoering brengen. Dat doen ze graag netjes en precies, de vraag naar klusadvies neemt dan ook toe. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseren we daarom opnieuw een serie Women at Work Projectavonden.”

Tegelen, powertools bedienen en meubels maken
Er worden diverse thema’s behandeld tijdens de Women at Work Projectavond. Deelneemsters kunnen bij het online aanmelden kiezen welke workshops zij willen volgen. Tonnie Balkema vervolgt: “In sessies van een uur kun je aan de slag met het leggen van laminaat en vinyl, omgaan met powertools, zoals boormachines en cirkelzagen of het maken van steigerhouten meubels. Maar je kunt ook je elektriciteit- en tegelskills naar een hoger niveau brengen. Alles onder professionele begeleiding van onze experts.”  

Aanmelden
De besloten projectavond start om 19.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Deelname bedraagt € 10,00 per persoon. Een hapje en drankje tijdens de avond zijn hierbij inbegrepen en elke deelneemster krijgt na afloop een goodiebag mee naar huis.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan eenvoudig via www.hornbach.nl/actueel/women-at-work-projectavond

Over HORNBACH       
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).