(Y)our Rights festival 2019

Op 9 november is er een workshop in Zwolle voor jongeren met pizza, muziek en tips&tricks om een mening te geven

ZWOLLE – Er komt een superleuk festival aan in Nederland: Het (Y)our Rights festival 2019 met activiteiten voor jongeren. Zij mogen tussen de 13 en de 18 jaar zijn. Het vindt plaats in verschillende steden in de maand november, en in Zwolle op 9 november.  

Jongeren die hun mening mogen geven. Dat zien politici, beleidsmakers, eigenlijk alle volwassenen, altijd graag. Maar hoe je dat eigenlijk doet, vertelt niemand. Daarom organiseert UNICEF de hele maand november gave workshops en activiteiten tijdens het (Y)our Rights Festival.

Op 9 november is er een workshop in Zwolle voor jongeren. Er is dan pizza, muziek en er zijn tips&tricks om een mening te geven. De workshop begint om 13:30u en duurt tot 18u in de Plantagekerk (Ter Pelkwijkstraat 17-I) in Zwolle.

Op 20 november zijn jongeren én volwassenen welkom bij het (Y)our Rights Festival, in Leiden. Daar zijn workshops zang, dans, motiveren, vooroordelen, lichaamstaal, sociale innovatie, persoonlijke ontwikkeling, het brein, en men voert het toneelstuk van Frank Lammers uit. Er zijn discussies over onderwerpen als armoede & jeugdhulp.

Zie voor meer informatie www.unicef.nl/festival2019 Deelname aan alle activiteiten is gratis, reiskosten worden vergoed. Aanmelden verplicht.