Gemeenteraadsvergadering 23 september

Er zijn weer veel onderwerpen voor 23 september

ZWOLLE – Over twee weken is er weer een besluitvormingsronde in de gemeenteraad. Er zijn zesentwintig agendapunten, waarbij er verschillende uit meerdere onderwerpen bestaan.

Onder andere gaat het over een WOB verzoek over de Kamperlijn door De Stentor, diverse stukken over coffeeshops, de verhouding tussen het ambtsgebed en de scheiding Kerk en Staat, verschillende onderwerpen met betrekking tot 5G, Het proces naar een kleurrijk Holtenbroek, samenwerking tussen de gemeente en NS-vastgoed, een onderzoek naar de nieuwe Telecomwet in Helmond en Maastricht, risico analyses, beginselen deugdelijk overheidsbestuur, reactie op wijziging Telecomwet, vragen over overlast en vervuiling van het Westerveldse Bos, woonvorm voor (ex)gedetineerden, biomassacentrale Breecamp, bonnenregen in Zwolse wijk, wijziging gemeenschappelijke regeling GGD. Verder stemt men over e klimaatadaptatie strategie en de intensivering van de aanpak mensenhandel.

De livestream is te volgen via www.zwolle.nl onder ibabs. Hier is tevens de agenda met de stukken in te zien. Ook is het mogelijk om in te spreken en de vergadering Live bij te wonen in het gemeentehuis om 19.30 uur.