Inloopbijeenkomst Werkeren

Er is een inloopbijeenkomst over de laatste bouwontwikkelingen in Werkeren

ZWOLLE – De projectorganisatie Stadshagen nodigt geïnteresseerden uit voor een inloopbijeenkomst over de laatste bouwontwikkelingen in Werkeren.

Tijdstip: dinsdag 17 maart 2020 19.00 – 21.00 uur Locatie: Muinckzaal Zonnehuis, Nijenhuislaan 175, 8043 WB Zwolle

Tijdens deze inloopbijeenkomst willen zij een ieder graag informeren over de stand van zaken in Werkeren.

Speelplek Randestraat en Groen verbindt Stadshagen

De laatste woningen in Werkeren worden gebouwd, de buurt is bijna voltooid. Op enkele plekken vinden nog werkzaamheden plaats, op andere zijn ze inmiddels afgerond. Werkeren is een fijne en gevarieerde woonbuurt geworden. De organisatie is trots op het resultaat. De inbreng van bewoners heeft hier zeker aan bijgedragen! Tijdens de jaren van bouw hebben zij u steeds op de hoogte gehouden en betrokken bij de ontwikkeling van uw woonbuurt tijdens informatie- en inloopbijeenkomsten.

Met de afronding van de bouwwerkzaamheden in de buurt zal dit de laatste specifieke inloopbijeenkomst zijn. Wie vragen of ideeën heeft over de buurt, kan terecht bij het Wijkservicepunt Cultuurhuis, Werkerlaan 1.

Van ruimtelijke ontwikkelingen in andere delen van Stadshagen kan men op de hoogte blijven via www.zwolle.nl/stadshagen.

En voor wie toe is aan een nieuwe (nieuwbouw)woning en wel in Stadshagen wil blijven wonen: Kijk dan op www.stadshagen.nl. Graag tot ziens op 17 maart.