Nieuwe afgelastingen wegens Corona

Gemeente Zwolle past zich ook aan voor corona

ZWOLLE – De inloopbijeenkomsten over de Omgevingsvisie zijn geheel gecanseld.

Milieubrengstation

Het milieubrengstation blijft open, maar vraagt de volgende maatregelen:

  • Zij accepteren alleen pinbetalingen;
  • Hun medewerkers houden 1,5 meter afstand;
  • Voor voldoende afstand op het terrein laten ze een beperkt aantal voertuigen tegelijk toe;
  • Stel uw bezoeken uit bij gezondheidsklachten.

Voor de fietsenstallingen geldt het volgende:

De fietsenstallingen Meerminneplein en Rodetorenplein blijven toegankelijk voor bezoekers aan de Zwolse binnenstad om de fiets gratis te parkeren. Deze stallingen zijn de komende periode niet meer bewaakt.

De fietsenstalling Gasthuisplein blijft open. Deze stalling is de komende periode alleen bereikbaar via de naast gelegen rijwielzaak Fiets-ID. Dit houdt in dat de stalling alleen toegankelijk is tijdens de openingstijden van de fietswinkel.

De inpandige fietsenstalling aan de Pletterstraat -die normaal op vrijdag en zaterdag geopend is- blijft de komende tijd gesloten.

AFAC Zwolle aan de Derk Buismanstraat 23 is de komende periode voor bezoekers geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. De fietsen die bij het station langer dan twee weken gestald.

Publieksbalie

De Publieksbalie werkt alleen nog volgens afspraak en worden alleen de meest dringende zaken afgehandeld. Voor het maken van een afspraak of bij vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via tel. 14038 (5 cijfers) of via het contactformulier.

Overigens kunt u in veel gevallen zaken digitaal regelen. Wij adviseren u daarom om, wat online kan, online te doen.