Rondje Spoorzone woensdagavond 23 september 2020

Het Spoorcafé staat in het teken van een ‘Rondje Spoorzone’
ZWOLLE – Woensdag 23 september is er weer een Spoorcafé! Dit keer in een iets ander jasje gestoken.

Het Spoorcafé staat in het teken van een ‘Rondje Spoorzone’. Tijdens dit Spoorcafé staat het Spoorzoneteam voor u klaar om met u een (korte) wandeling door het gebied te maken en u ondertussen bij te praten. We kijken er naar uit om Zwollenaren weer te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom!

Wandel mee!


We nemen samen met u een kijkje bij de bouw van de ondergrondse fietsenstalling én laten zien waar de nieuwe loopbrug over het spoor komt (passerelle). Ook vertellen we u graag over de toekomstplannen voor de Spoorzone. Afgelopen zomer heeft het college van B&W het Ontwikkelkader Spoorzone voorgelegd aan de gemeenteraad (zij nemen hier de komende tijd een besluit over). Het idee is om in de Spoorzone meer ruimte te bieden voor iedereen die innoveert, onderneemt, creëert en leert. Maar ook om meer woningen te bouwen. Een thuis waar je letterlijk alle kanten op kunt, maar waar het ook heerlijk is om te zijn. Op de voormalige plek van het Hanzebad komen bijvoorbeeld 200 nieuwe duurzame woningen. Dit najaar start de aanbesteding.
Hoe ziet het Rondje Spoorzone eruit?
Het is een rondje in de buurt van het station en duurt ongeveer een half uur. De rondleiding wordt gegeven in kleine groepen van maximaal vijf personen. Uiteraard houden we afstand en volgen we de RIVM-richtlijnen. Dit maakt dat het aantal deelnemers beperkt is. We starten en eindigen bij Brainz aan het Lübeckplein.

1.         Tussen 16:30 uur en 17:45 uur
2.         Tussen 19:00 uur en 20:30 uur

Bij de aanmelding geeft u uw voorkeur aan voor één van deze momenten. Wij plaatsen u dan in een groep met een precieze starttijd.
Bent u erbij?
Van harte welkom! Aanmelden is wel een must. Dat kan gemakkelijk door te mailen naar Spoorzone@Zwolle.nl. We ontvangen graag uw:

Naam
Telefoonnummer
1e voorkeurstijd
2e voorkeurstijd


Vervolgens ontvangt u een reactie per e-mail met uw definitieve starttijd.

Ps. Is het voor u niet mogelijk om te wandelen? Laat het ons weten, dan maken we graag een afspraak met u op een ander moment.

Over het Spoorcafé
Het Spoorcafé is bij uitstek de plek om op een laagdrempelige manier over de ontwikkelingen in de Spoorzone in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. U bent van harte welkom om mee te denken en mee te doen. Het Spoorcafé is een gezamenlijk initiatief van gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail.

Meer weten over de Spoorzone? Kijk op[http:// www.zwolle.nl/spoorzone] www.zwolle.nl/spoorzone en volg Spoorzone038 op Facebook en [www.twitter.com/spoorzone038]Twitter.