111 plekken in Zwolle die je gezien moet hebben

Er is een prachtig boek verschenen over Zwolle, met 111 van de mooiste plekken

ZWOLLE – Er is een prachtig boek verschenen over Zwolle, met 111 van de mooiste plekken.

Uitjes

Bezoek het café met de geheime kelder en het restaurant met de mooiste binnentuin; Vind verscholen natuurschoon en historisch erfgoed in en buiten de stad * De origineelste plekken om te eten, drinken en overnachten mét hun verhaal.


Zwolle herbergt vele verborgen schatten. Bezoek kunstwarenhuis Blauwdruck, beluister een concert op cultuurschip Thor of dineer hoogstaand in de hoefsmederij van Poppe. Stap op de fiets voor het Rondje Zwolle en laat je door idyllische veerpontjes richting de historische vestingstadjes Hattem en Hasselt vervoeren. Trek je laazen aan en struin
door de uitenryaarden van de Vreugderijkenraard, het walhalla van vogelspotters.

B & B


Overnacht daarna in een van de sfeervolle B&B’s in de achtertuin van Zwolle! Friso Schotanus en Sjoerd Litjens wijzen de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Ze bieden de beste insidertips en tonen Zwolle op haar veelzijdigst.

Gids


De 111-plekken boeken zijn de ideale gidsen om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden goede insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden. Met charme vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen, uit om plekken te bezoeken die ze eerder niet kenden.


Uitgeverij THOTH
Paperback | 13,5 x 20 cm
240 pagina’s met 120 illustraties in kleur
]SBN 978 90 6868 814 6
€ 16,95